Wie zijn wij

De afgelopen 30 jaar hebben wij veel mensen blij gemaakt met het ontzorgen bij de aankoop, verkoop en onderhoud van hun auto. In 2018 hebben wij de overstap gemaakt van auto's naar campers. 
Zelf zit ik ook graag aan het stuur. Liefst aan het stuur van een camper. Vrijheid, reizen en ondernemen zit mij in het bloed. Wij delen het graag met u. Back to basics en genieten! 
Het ontzorgen is onze kerntaak. Naast het bespreken welke camper het best bij uw situatie past bieden wij u de mogelijkheid om deze te huren, kopen of eventueel huurkoop toe te passen.
 
Ook een van mijn hobby's is motorrijden. In mijn jonge jaren ben ik actief motorcrosser geweest, nu geniet ik ervan om met de motor mij vrij te voelen. Heerlijk toeren over landweggetjes, genieten van de omgeving en de waan van de dag achter mij te laten.
 
Een andere hobby was zweefvliegen. Deze hobby vroeg echter te veel tijd en ik heb daarom aanvullend het motor brevet gehaald. Deze derde dimensie van hoogte geeft mij een extra vrijheidsgevoel. Samen met een passagier steeds weer nieuwe plekken van bovenaf bekijken en de meest fantastische vergezichten en zonsondergangen mogen beleven.
 
 

Stuur ons een bericht