Ervaringen

De laatste week van april gingen mijn man en ik op pad met de buscamper van Ton. We hadden op een eerdere reis een soortgelijke camper gezien en wilden dit type graag eens uitproberen.
In alle opzichten is de Carthago camper goed bevallen. Hij reed fijn, we sliepen er heerlijk in en de inrichting was compleet. Ook het contact met de verhuurder was prettig. Ton heeft zakelijk gezien de boel goed op orde dus geen zorgen over verzekeringen etc. Voor het vertrek regen we een keurige uitleg van hem. En onderweg konden we hem een berichtje sturen of bellen als we een vraag hadden.
De camper heeft Duitse kentekenplaten en dat gaf in Nederland soms wat verbaasde blikken van mensen.
Maar aan eventuele nieuwe huurders: We wensen jullie net zo veel plezier van deze camper als ij hebben gehad.
Tijmen en Elize de Jong.

Tijmen en Elize de Jong
11-5-2021

Vanwege de corona restricties hebben we een buscamper bij vrij en blij gehuurd. Het contact met de eigenaar verloopt snel, goed en zeer klantgericht.
De camper is schoon, ziet er perfect uit en alles zit erop en eraan. De camper rijdt net als een personenauto.
Kortom, we hebben genoten! Bedankt Ton, we kunnen je van harte aanbevelen bij iedereen. Veel succes met je bedrijf.

Lees verder ...

Ad en Getty Suijkerbuijk
9-9-2020

Wij zijn aan het kijken of een camper iets voor ons is. Na meer dan 25 jaar kamperen met een caravan willen wij nu graag verder met een camper.
Een buscamper met lengte bedden leek ons het ideale plaatje, door een beetje rond te surfen op het Web zijn we uitgekomen bij Vrij en Blij verhuur.
Wij hadden een prettig contact met Ton en werden uitgenodigd bij hem thuis om de Camper te bekijken.
Daar werden we blij verrast, wat een mooie camper, we hadden eigenlijk direct zin om met de camper op vakantie te gaan, maar moesten nog een paar maandjes wachten.
Door de Corona was het nog wel onduidelijk wat er allemaal kon, we moesten zelfverzorgend zijn, volledig leven in een luxe en compleet ingerichte camper.
Dat was wel even wennen maar is zeer goed te doen. De reis ging door Corona niet naar Oostenrijk maar 2 weken rond reizen door Nederland.
Al met al zeer goed bevallen en is zekers voor herhaling vatbaar.

John en Silvia
29-6-2020

Het was een beetje vreemde tijd vanwege de beperkingen door het COVID-19 virus maar wat was het heerlijk om zelfvoorziend te zijn met de camper!
We hebben een week door Nederland getrokken en genoten van het comfort en de praktische inrichting van de camper. En als het 's avonds toch wat koud was (zelfs nachtvorst tegen de ochtend!), even de verwarming aan. Wat een luxe!
Dank voor de prima service!
Ger & Karin

Lees verder ...

Ger en Karin
3-6-2020

Beste Ton,

Lees verder ...

Marja en Jan van de Kamp
15-8-2019

Net terug van een heerlijke week met de camper van Ton.
Nadat onze reservering via een verhuurfirma in het water was gevallen, kwamen we terecht bij Vrij en Blij. Een geluk bij een ongeluk noemen ze dat 😊
Het werd een week volop genieten. Want waar je bij een firma een van de vele campers huurt, mag je hier op stap met het kindje van Ton. Alles klopte, alleen de periode was te kort!
Héél erg voor herhaling vatbaar!!
Ann en Ivo

Lees verder ...

Ann & Ivo
25-7-2019

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met de camper in Scandinavië!

Lees verder ...

Audrey en Wouter Jan
14-7-2019

Fantastische vakantie met een evenzo fantastische camper!

Lees verder ...

Saskia
13-11-2018

September 2018 zijn wij op pad geweest met de bus camper Carthago Malibu van Vrij & Blij Verhuur.
Voor het eerst hebben we tot grote tevredenheid voor een wat kleiner camper gekozen.
Onze verwachtingen zijn overtroffen in rijgemak, comfort en ruimte. De Malibu heeft voor ons de ideale maat op smalle(berg)wegen en zelfs in kleine stadjes is parkeren goed te doen.
Slimme indeling, goede koelkast, de opbergruimte binnen en buiten is overzichtelijk en ruim genoeg. Oppakken en vertrekken gaat snel doordat de grote opbergruimte onder de bedden goed bereikbaar is door de openslaande achterdeuren waardoor de camper erg geschikt is om mee te trekken.
Prettige verdeling in slaap en leefruimte. De lengteopstelling van de kwalitatief goede bedden is erg prettig om beiden makkelijk in te stappen. Prima stahoogte ook voor langere mensen.
Contact met de eigenaar verliep prettig en is door ons als hulpvaardig, flexibel en professioneel ervaren.
Alles klopt! Een absolute aanrader dus.

Herman en Anjo uit de Krim
10-10-2018

We hebben genoten van de prima voorzieningen, zeer comfortabel, zeker als je met zijn tweeën bent. Goed en persoonlijk contact met de verhuurder (eigenaar), ook als je vragen hebt tijdens de vakantie. De tijd was wat kort, voor een periode van 12 dagen naar Noorwegen met de Malibu, maar we overwegen het zeker weer.

Lees verder ...

Mark en Mirjam
28-8-2018

In juni 2018 voor 4 weken een mooie camper gehuurd bij “Vrij en Blij Camperverhuur. De camper was in top conditie en zeer schoon. Wij zijn ermee naar Spanje gereden en hebben ondanks het mindere weer daar een fantastische reis gemaakt. Met name de vrijheid die je hebt met een camper is ons zeer goed bevallen; is het slecht weer dan snel inpakken en wegwezen. Het contact met de verhuurder verliep bijzonder aangenaam. Alle administratieve zaken werden snel en correct afgehandeld en op vragen, ook onderweg, kregen we zeer snel nuttige antwoorden. Een volgende keer gaan we zeker terug naar “Vrij en Blij Camper Verhuur” We kunnen deze verhuurder bij iedereen van harte aanbevelen.

Lees verder ...

Nick
12-7-2018