Informatie

Redenen om te huren:

  • Onbekendheid. Bent u van om plan tot aanschaf van een camper over te gaan, maar u heeft nog geen ervaring met het gebruik van een camper, dan is het raadzaam om eerst “de kat uit de boom te kijken”.
  • Financiële draagkracht. De investering in aanschaf van een dure camper is doorgaans hoog. Huren is dan een aantrekkelijk alternatief. Een andere interessante optie is huurkoop. Zie hiervoor de uitgebreide informatie elders op deze site van Vrij & Blij Verhuur.
  • Frequentie van gebruik. U heeft niet de behoefte of u bent niet in de gelegenheid regelmatig met een camper eropuit te trekken. Huren is dan een mogelijkheid om de kosten laag te houden en toch te kunnen genieten op de momenten dat het u uitkomt.

Redenen om te kopen:

  • Onafhankelijkheid. Op elk moment kunnen beschikken over uw camper. Geen afhankelijkheid qua beschikbaarheid, niets te regelen met verhuurbedrijven, instappen en gaan. Wanneer u terugkomt bepaald u zelf.
  • Maatwerk. Belangrijk is dat de camper op u is afgestemd. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen en voorwaarden. Bij aanschaf koopt u wat bij u past. Bij huren, vooral in een later stadium, is het afwachten wat beschikbaar is.

Vooral bij campers zien potentiele kopers vaak door de bomen het bos niet meer. Er is een diversiteit aan indelingen bij een camper. Daarnaast zijn er integraal, semi-integraal, alkoof en bus campers. Elk zo met hun voor- en nadelen.

Wij helpen u graag door onze opgedane ervaringen om tot een weldoordachte keuze te komen.